8 березня 2010 року у м. Хмельницькому, в євангельській церкві «Світло для світу» відбулася обласна молодіжна конференція на тему: «Завжди намагайтеся збагнути, що до вподоби Господу» (Еф. 5:10).

 

Близько 400 молодих людей з‘їхалося із різних куточків нашої області, для того, щоб побути у Божій присутності, помолитися разом, покаятись у своїх гріхах та немочі, взяти для себе багато повчального та знайти нових друзів. Сестри та брати послужили Богові співом, віршами, грою на музичних інструментах: баяні, бандурах, духових інструментах.

 

Завітав до нашої церкви також брат Андрій Вурсіченко м. Вінниця, церква «Свята Трійця», з гурту «Скінія».

 

Проповідники із різних місцевостей намагалися донести до молоді світлі та важливі істини Божого розуміння нашого щастя та благословенного буття на цій землі, серед них були брати з м. Красилова, Шепетівки, Дунаївець, було запрошено і пресвітера ПетраСтахова.

 

Єпископ Думанський Г.В. привітав молодь добрим словом та зазначив, що сьогодні ми маємо дійсно благословенний час, можемо збиратися вільно та в затишному приміщенні, в той час як раніше нашим попередникам доводилось збиратись на природі і змирятися із присутністю комарів.

 

Проповідники закликали молодь до того, щоб отримати Боже благословення, щоб не жити за своїми бажаннями, а намагатися виконати волю Творця.

 

Ми маємо завжди намагатися збагнути, що до вподоби Господу, щоб не брати участі у ділах тьми. Треба постійно себе випробовувати у житті, аби зрозуміти, що Богові приємно, що йому до вподоби. Для цього нам треба досліджувати Священне  Писання, адже Бог саме через Слово говорить до нас і відкриває свою волю на наше життя.

 

Людина повинна йти по життю шляхом не порушення волі Бога, а шляхом спілкування із Ним. Проте, за всі часи, люди намагалися пізнати цю Божу волю не шляхом спілкування із Тим, в кого, можливо, не вірили, а шляхом власного досвіду, що, нажаль, досить поширено серед молоді і спричиняє потім гірку жниву.

 

«Коли я був ще молодий, мені хотілося робити для Бога все, не важливо що, аби чим по більше. Але одного разу Бог сказав мені робити тільки ті діла, які по волі Його, не марнувати енергію та сили, які можуть піти на благословення та виконання Божого повеління у моєму житті», – засвідчив Петро Стахов.

 

Здавалось би, навіщо пізнавати волю Бога? Якщо Ти, Господи, близько, навіщо шукати Тебе? Найважливіше те, що Бог відкриває свої плани лише тим, хто бажає посвятити своє життя нашому Творцю і виконати саме Його волю в своєму житті. Нам необхідно випробовувати волю Господа не пробуючи себе усюди, а досліджуючи Священне писання. І тоді Він, як колись президент Сполучених штатів Джон Кеннеді зупинив прес-конференцію в Овальній залі Білого дому, і пригорнув свого маленького сина, який просто зайшов, не стукаючись, не питаючи прохання чи можна порушити ділову зустріч батька, ніколи не скаже тобі, що Йому зараз не до тебе. Це, друже, і є картина того піклування, яке твій Небесний Батько проявляє до тебе.

 

Шукайте Господа, живіть читаючи Біблію і зрозумієте, що приготував для вас Господь, яка Його воля у вашому житті.

 

Фото

Категорії: Новини

Напишіть відгук


Джерело